Houtrotherstel

Houtrot is een vak apart, en toevallig ons aparte vak. Daarin gaan we geen uitdaging uit de weg. Van een pasta reparatie ter grootte van een golfbal, lamineren tot het deels of volledig vervangen van het hout. De kwaliteit van het hout bepaalt in grote mate de kwaliteit van het schilderwerk. We werken uitsluitend met FSC-gekeurde houtsoorten.


Inspectie van het houtwerk

Soms is houtrot direct zichtbaar, maar het kan ook minder goed zichtbaar zijn. Door een grondige inspectie van onze houtrotspecialisten ontdekken we of er houtrot aanwezig is. Zo bepalen we de gezondheid van het hout. Heb je zelf houtrot ontdekt? Dan komen we ook langs om het te repareren. En aan kennis geen gebrek: we zijn gecertificeerd Repair-Care niveau 3 en beschikken over een Renovaid certificaat.

Houtrot herstellen

Bij het herstellen van houtrot verwijderen we het aangetaste hout en vullen we het vakkundig op met twee componenten epoxy. Als het niet gerepareerd kan worden met twee componenten epoxy, dan kan het zijn dat we een stuk van de deuren of kozijnen eruit moeten halen en vervangen. We herstellen het houtrot in ieder geval zodanig, dat je er de komende jaren geen omkijken meer naar hebt.


5 voordelen van Trotshout.nl 

  • Een écht familiebedrijf
  • Gespecialiseerd in houtrot herstel
  • Nette en professionele houtrotspecialisten
  • Groot netwerk met pure vakmensen 
  • Ruim 30 jaar ervaring in houtrot en schilderwerk

Deuren en kozijnen vernieuwen

Vaak kan houtrot gerepareerd of vervangen worden. Het kan ook gebeuren dat deuren en kozijnen niet meer te vervangen zijn. Dan denken we graag mee in oplossingen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Het zal je verbazen hoeveel we uiteindelijk kunnen herstellen. Dat doen we dan ook het liefst.

Als de kwaliteit van het houtwerk echt te slecht is, dan kunnen we advies geven over deuren, type deuren, design, kwaliteit en veiligheid. Daarbij kunnen we inspectierapporten op maat voor je maken. Bij ons heb je altijd maar één aanspreekpunt en weet je zeker dat alles goed geregeld wordt. 


Wat onze klanten zonder houtrot zeggen

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Fijn bedrijf. Werken netjes en snel en zijn ook nog eens vriendelijk en correct.”
Peter

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Ze denken goed met je mee en geven goed advies”
José

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Keurig nette vakmensen, heel blij met het resultaat.”
Karin

Offerte aanvragen?

Wij nemen binnen 24 uur contact op.